El nostre petit gran projecte

I aquí arriba el nostre petit gran projecte. Després de moltes tardes amb llibreta a les mans, moltes idees al darrere i moltes trobades perfilant cada petit detall...estem contentes de poder començar aquesta nova etapa.

Animades per part de l'equip de Serrat-Mariner Ambients a emprendre aquest projecte, donem les gràcies per donar-nos la possibilitat d'embarcar-nos en el que sense dubte serà un input en les nostres vides. 

Blanc Trencat neix aquest Febrer de 2015 amb moltes ganes de poder aportar el seu petit gra de sorra darrere les històries de cada un dels nuvis de Serrat-Mariner Ambients. Blanc Trencat és el resultat de molta empenta, molt il·lusió i moltes ganes de fer la feina ben feta i això és el que intentarem ensenyar-vos en aquest blog. Ensenyar-vos totes aquelles idees que ens inspiren, tot allò que ens agrada i sobretot, tot el treball de Blanc Trencat.

Una vegada més, donem les gràcies a totes aquelles persones que han col·laborat amb nosaltres perquè això sigui possible i agafem la bicicleta per començar aquest petit gran viatge.

MIA I ELISABETH - BLANC TRENCAT