MIL GRÀCIES

Avui volem dedicar aquest post a uns nuvis molt especials que ja formen part de la història de Serrat-Mariner Ambients. Volem donar les gràcies pel preciós detall que han tingut amb nosaltres sis mesos després del seu casament.

[...] El dia 26 de Juliol de 2014 serà un dia que sense cap dubte quedarà marcat a les nostres ments i sentiments i amb ells vosaltres que ens vàreu ajudar a fer realitat un dia tan màgic i especial que després de ja sis mesos encara recordem com si el temps no fos temps.

Us hem fet aquest petit paquet per agrair-vos un cop més tot el que vàreu fer per nosaltres, la paciència, mimar-nos, assegurar-nos que tot aniria bé en els moments de més nervis que és en aquests moments on les pors i els dubtes creixen. Deixar que el dia flueixi i ser allà per nosaltres per cuidar-nos, cuidar els convidats i cuidar cada detall. [...]

 

I és que paraules com aquestes fan que Blanc Trencat segueixi endavant i fan que sigui fàcil la nostra feina. Gràcies per deixar-nos formar part de la vostra petita gran història.