3 estils per decorar el vostre casament

En el passat post al blog de Blanc trencat parlàvem de les 5 claus per disfrutar de l’organització dels casament.

Recordem que una de les claus que aconsellàvem era que tota la decoració del casament havia de seguir un mateix estil per aconseguir una coherència visual que doni la la imatge al vostre casament.

És important que l’estil de la boda sigui coherent amb la vostra manera de ser. Us heu de sentir còmodes amb tots aquells detalls que donaran forma al casament, així poder gaudir tant de la organització com del dia del casament. A més si transmet la vostre manera de ser, aconseguireu organitzar un casament més personal i marcarà a tots i cada un dels convidats.  

En aquest post us volem ajudar fent un petit recull de 3 estils de casament ben diferents:

Estil clàssic

Hi ha qui opta per un estil més clàssic i tradicional. Un estil que destaca per l’elegància i la nitidesa.

En aquest estil està clar que les flors hauran de destacar en totes les fases del casament per això normalment hi trobem taules vestides de blanc o tons clars.

Els colors de les flors agafen gran importància ja que son les que donaran el protagonisme a l’estil. Els tons blancs i verds combinen elegantment i en cas que es vulgui, s’hi pot donar una punta de toc d’un color perquè ressalti i doni un toc de vida; com ara amb tons rosats o de color champagne.

Per aconseguir els tons blancs la paniculata, lisiantnus i roses blanques, entre d’altres no poden faltar. I per aconseguir el contrast hi podem combinar eucaliptus una planta ideal que ens encanta per la seva estètica, frescura i aroma. A més hi ha mil varietats d’eucaliptus que combinats aconseguim diferents tons de verd i varietat de textures i mides.

Per donar-hi un toc de color podem aconseguir-ho amb hortènsies, peònies, roses amb el toc de color desitjat

 

Estil rústic

Un estil que busca la frescor i els colors més primaverals del camp.

Aprofitant petits detalls i delícies que ens deixa la natura aconseguirem elements de decoració diferents i del tot naturals: troncs, branques seques, pinyes, socs, etc.

Aquests elements combinats amb flors de colors vius com ara grocs i liles aconseguirem un estil alegre i informal que permet mil i una combinacions per sorprendre i no deixar indiferent a cap convidat.

Les flors més comunes en aquest estil son estatis, limonium, gerbera entre moltes altres.

El nostre consell:

Posat unes bambes, surt a caminar per el bosc i la inspiració et vindrà sola! 

 

Estil casual

Les parelles que busquen un estil casual son aquelles que busquen ser diferents, fugir de les coses més convencionals i opten per sorprendre als convidats de forma radical.

Trenquen totes les barreres marcades i no tenen por de sortir de lo establert... 

Qui diu que un casament s’ha de decorar amb flors?
Perquè ha de ser un restaurant o un càtering el que serveixi el menjar?
Perquè tothom ha de seure alhora de menjar?

i tu... de quin estil ets?