Les 5 claus per disfrutar de la organització del casament.

Nosaltres som partidàries de que un casament es pot organitzar sense estres i sense perdre els nervis.

Disfruteu de totes les prèvies del casament. Aquells moments on junts organitzeu i dissenyeu el vostre casament. El dia del casament us passarà volant i per tant és important que els mesos previs els gaudiu sense estres i amb il·lusió!  

Per ajudar-vos a viure-ho d’aquesta manera us expliquem les 5 claus que us faran disfrutar de tota la organització del casament:

 

1.    Contractar els proveïdors del casament

Buscar els proveïdors és potser una de les parts més pesades però també és una de les més importants.

El nostre consell és que taxeu aquest punt de llista el més aviat millor. Quan els hagueu contractat us haureu tret un pes de sobre i us permetrà gaudir de la part més creativa del casament.

El lloc on celebrar el casament, el càtering, la decoració, el fotògraf/vídeo i la música són els principals proveïdors.

 

2.    Tria aquells proveïdors que t’aportin més confiança.

Els proveïdors és la part clau per el vostre casament, son els que donaran forma a totes aquelles idees que teniu.

És important que estigueu còmodes, segurs i convençuts de cada un d’ells. Us han de donar la confiança i la sensació de tranquil·litat de que ells s’encarreguen de la seva àrea i ho faran de la millor manera possible i de la manera que vosaltres voleu.

 

3.    Busca inspiració de la decoració del casament.

No t’estressis, és normal que al principi aneu una mica perduts sobre la decoració o l’ambientació del casament. Per això aprofiteu internet per buscar idees i inspiracions sobre el que us agrada.

Recomanem a Pinterest, una eina ideal per buscar aquest tipus d’inspiració.

El nostre consell: feu captures de pantalla de totes aquells imatges que us agradin i veureu que poc a poc i sense adonar-vos, anireu definint un estil de decoració amb el que us sentiu més còmodes i realment us agrada.

 

4.    Coherència en l’estil

Poc a poc anireu definint quin estil us agrada més, intenteu que aquest estil sigui coherent des del principi fins a la fi.

L’estil serà la imatge del vostre casament així que el disseny de les invitacions, la decoració general, els centres de taula, ... tot ha de seguir una coherència visual.

 

5.    Organitzeu un casament que reflexi com i qui realment sou.

En tot moment us heu de sentir còmodes amb allò que feu, és el vostre casament i per tant ha de reflexar la vostra manera de ser.

Més enllà del protocol de la cerimònia, no hi ha cap norma escrita que digui com ha de ser la celebració d’un casament, us recomanem que en tot moment feu el que us ve de gust fer i deixeu de banda allò que farà que no estigueu còmodes.

 

i ara... a disfrutar!!